Klanten

Wij vinden het belangrijk om in goede en langdurige klantrelaties te investeren. Daarom willen wij u oplossingen leveren die volledig aan uw verwachtingen voldoen - nu en in de toekomst. Wij staan ook voor u klaar als u vragen heeft of onverhoopt tegen problemen aanloopt.

Olstand heeft al met veel klanten een succesvolle samenwerking opgebouwd. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

Leerlingenvervoer West-Friesland

LLV

Het Leerlingenvervoer West-Friesland is een samenwerkingsverband tussen meerdere gemeentes voor het inrichten en beheren van het speciale vervoer van leerlingen van en naar hun scholen. De oplossing van Olstand omvat het traject van aanmelding van de scholen van de leerlingen, de goedkeuringsprocedure bij de gemeente, de planning van de route en de bezetting van de speciaal ingezette vervoersmiddelen. De informatie over het vervoer is rechtstreeks toegankelijk voor de scholen, gemeentes en de vervoerder, al naar gelang de informatiebehoefte van de deelnemende partij.

European Space Agency (Estec)

Estec, de Nederlandse vestiging van het European Space Agency in Noordwijk, richt zich onder andere op het testen van satellieten en de daarin bevestigde instrumenten. Lanceringen vinden plaats in onder andere Kazachstan. Voor het beheren van het gehele logistieke proces heeft Olstand een ERP applicatie opgeleverd. Hiermee worden de planningen vastgelegd van onder andere de wisselende samenstelling van de teams tijdens het voorbereidingstraject, de vluchten van en naar de lanceringslokatie, dagwerkzaamheden van teams en locatiegegevens op de basis op grond waarvan transport wordt ingezet en maaltijden worden uitgeleverd.

Avery-Dennison

Avery-Dennison is wereldleider op het gebied van de productie van zelfklevende graphics, etiketten en stickers voor industrie en consumentenmarkt. Om nieuwe producten te kunnen introduceren, moet het bedrijf binnen 24 uur informatie verzamelen vanuit verschillende regionale afdelingen, voordat deze in het uiteindelijke productiesysteem kan worden vastgelegd. Olstand heeft hiervoor een workflow-applicatie opgeleverd met notificatie tussen de diverse afdelingen. Zodra de ene afdeling de informatie heeft aangeleverd en vastgelegd in het systeem volgt een email of sms-melding bij de andere afdeling die de informatie verder aanvult.

Avery Dennison over Olstand

Olstand Software Solutions heeft een workflow-applicatie ontwikkeld waarmee Avery Dennison, Label and Packaging materials Europe, in staat is om de creatie van nieuwe productcodes in de productcatalogus, te beheren.

Lees meer...